Profil

WEB-designer & billedmager 


Efter en ide er født og skitseret på et A3 ark, kan malerprocessen med vandfarver sættes i gang uden de store forberedelser – en bøtte vand / gode pensler og en serie akvarel-brikker.

 

De transparente vandfarver og farvepigmenternes lidt uforudsigelige bevægelser på papiret fascinerer mig og giver ofte et lyst udtryk og lethed i det færdige resultat.

I mine finurlige og frit fortolkede portrætter kombinerer jeg akvarelfarven med en synlig blyantstreg.

 

Fotobaseret kunst.

Fotografiapparatet har været en del af min bagage på rejser, og mange motiver er hentet på rejser i Peru, Stillehavets kyster og Andesbjergenes tinder.

Flere motiver af fuglelivet og ansigter er redigeret og tillagt et bevidst overbetonet udtryk og fremkaldt på perlemor papir, der er kendetegnet ved dets særlige evne til at reflektere lys. På den måde skabes der en helt særlig dybde og en 3D-effekt.

Billeder fra nærområdet har været præsenteret i magasiner, DR-vejret og vundet en pris i ”Hunden”.

 


I 2014 modtog jeg den danske WordPress-pris for årets WEB-site.DSC02576-red-web-frilag-min

Et bemærkelsesværdigt projekt, der fortæller om en økologisk bondegård i Peru (Hansens bondegård), der forsyner en skolebespisningsordning. Et projekt jeg har besøgt, følger tæt og formidler nyheder derfra. En serie akvareller/ fotografirer er doneret til støtte for dette projekt.